Hahkija ry kokkaa
KURPITSAPIKKELSIÄ!
Marjon kurpitsapelto tuottaa satoa yli oman ja tuttavien tarpeen,
joten nyt keitetään urakalla kurpitsapikkelsiä
keskiviikkona 18.9.2013 klo 10.00 lähtien
Päivi Hutrin opastuksella Ravilinnan keittiötiloissa.
Resepti on perinteinen ja hyväksi havaittu.
Raaka-aineina keltainen jättiläiskurpitsa, purjo, sipuli, paprika, valkosipuli, etikka, sokeri ja mausteet.
Tule mukaan raastamaan ja pilkkomaan vihanneksia.
Päivän päätteeksi voit ostaa itsellesi pikkelsiä mukaan edulliseen hintaan, 3 euroa kilo.
Mukaan tarvitset leikkuuveitsen ja -alustan sekä
ehdottomasti puhtaita lasipurkkeja ja niihin sopivia kansia.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset Päivi 040- 727 5501 tai hahkija (at) gmail.com.