sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Lahden retki

Retkellä suuntasimme ensimmäiseksi MausteMestaan, jossa kaikki myymälän huoneet olivat täpötäynnä erilaisia kuivahedelmiä, pähkinöitä, leivontakoristeita, karkkeja, papuja, siemeniä ja mausteita. Retkeläisillä oli jo kunnon kantamukset ensimmäisen käyntikohteen jälkeen.

Seuraavaksi suuntasimme Trion katutasossa sijaitsevaan Punnitse & Säästä -myymälään. Siellä retkeläisten papu- ja pähkinävalikoimat vielä täydentyivät. Viereisessä afrikkavaikutteisessa myymälässä oli mukavan näköisiä vaatteita ja asusteita. 



Sitten syömään! Myöhäisen lounaamme kohde oli Kiinalainen ravintola Hua Du. Edellisenä päivänä oli juuri alkanut kiinalaisen kalenterin jäniksen vuosi, meillä oli hyvä hetki toivottaa toisillemme ja henkilökunnalle hyvää jäniksen vuotta.
Ruoka ja sushit noutopöydästä maistuivat kaikille, jälkiruokajäätelöitäkin pöytään saapui useampaan otteeseen.

Retkeläiset saivat ravintolasta perinteiset kiinalaiset koristeet taidokkaine solmuineen, Näiden koristeiden uskotaan/toivotaan yleensä tuovan onnea ja vaurautta.

Kun vatsat oli täytetty, siirryimme Lahden kaupunginteatterille. Näytelmä Kaislikossa suhisee sopi hyvin kaikenikäisille.
Retki oli mukava ja osanottajat viihtyivät.